KONYA ELEKTRİKÇİLER ESNAF VE SANATKARLAR ODASI
Konya Elektrikçiler Odası
DENETİM KURULU
GENEL SEKRETER

KONYA Elektrikçiler Odası 22.01.1954 yılında Konya Elektrikçiler Derneği adı altında kurulmuştur. 1954 tarihinden o zamanki ismi olan Elektrikçiler Derneği 1991 yılında Konya Elektrikçiler Odası olarak değişmiştir. İlk kurucu Başkanımız Sayın İsmail Damarlıdır. Ondan sonra sırasıyla Ahmet Armağan , Feridun Ergücü, Ömer Çoktosun , N.Halit Pamir , A.Kemal Başaran, Hakkı Özeskilli, Adil Yüknü ve Ocak 2014 yılında yapılan olağan genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen ve halen başkanlığı devam eden Arif Yeşildaş’tır.

Odamız Konya Esnaf Sarayı olarak bilinen binanın 120/5 hissesine tekâmül eden 4. Katında yaklaşık 100 metre karelik mülkiyeti ile üyelerine hizmet etmektedir. Yönetim ve denetim kurulu üyelikleri yapan arkadaşlarımız mesleklerinde deneyimli özveriyle çalışan elektrik ve elektrik mesleğinin alt birimlerinin Temsilcileri olarak görevlerini başarıyla yürütmektedirler. Konya’da Mühendislerde dahil olmak üzere kalfasıyla, çırağıyla bütün meslektaşlarımıza hizmet verilerek bütün kurum kuruluşlarda hak ve menfaatleri aranmakta, korunmaktadır.

Odamız mesleğimizi ilgilendiren Bakanlık, Federasyon, Esnaf Odaları Birliği, Belediyeler, Kaymakamlıklar, Medaş, Çıraklık Eğitim Merkezleri, Sanayi Ticaret Müdürlüğü, KOSGEB, TSE, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve diğer odalarla direk olarak ilişki içerisindedir. Ayrıca Konya Milletvekilleriyle birebir diyalog içerisine girerek sıkıntıların ve problemlerin çözülmesi için uğraş vermekteyiz. Odamız gerek KOSGEB’in yurtdışı fuarlarına gerekse TOBB nin düzenlemiş olduğu yurtiçi fuarlara her yıl meslek dallarımızla ilgili üyelerimiz ile katılım sağlamıştır. Her meslek dalında üyelerimizle muhtelif zamanlar da toplantılar yapmaktayız. Bütün üyelerimizi yapılan toplantılarda cep mesajları ile mevzuat ve yönetmelikler, değişen tebliğler hakkında bilgilendirmekteyiz. Üyelerimize yine cep mesajları ile meslektaşlarımızın başına gelen hırsızlıklar, vefat haberleri verilmektedir. Üyelerimize dayanışmamızın birlik ve beraberliğimizin, daha da güçlendirilmesi için iftar, seminer, eğitim ve bilgilendirme programları düzenlenmektedir.

Odamız;

• ALARM VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ İMAL, BAKIM, KURULUM VE TAMİRCİLİĞİ

• ASANSÖR KURULMASI, BAKIM VE TAMİRCİLİĞİ

• AVİZE, ABAJUR VE APLİK İMAL VE SATICILIĞI

• AYDINLATMA ARAÇLARI İMALATI

• BEYAZ EŞYA İMAL, SATIŞ VE TAMİRCİLİĞİ

• ÇERÇEVE, PANO İMAL, SATIŞ VE TAMİRCİLİĞİ

• ELEKTRİK MALZEMELERİ İMAL, SATIŞ VE TAMİRCİLİĞİ

• ELEKTRİK TESİSATÇILIĞI

• ELEKTRİKLİ ARAÇ GEREÇ VE EV ALETLERİ İMAL, SATIŞ VE TAMİRCİLİĞİ

• ELEKTRİKLİ MOTOR VE BOBİNAJ İMAL VE TAMİRCİLİĞİ

• ELEKTRONİK BÜRO MAKİNALARININ MONTAJ, BAKIM VE TAMİRCİLİĞİ

• ENDÜSTRİYEL BAKIM, TAMİR ELEKTRİKÇİLİĞİ

• JENERATÖR TAMİR, BAKIM VE SATICILIĞI

• KLİMA, SOĞUTMA, İKLİMLENDİRME İMAL, SATIŞ, MONTAJ VE TAMİRCİLİĞİ

• OTOMATİK KUMANDA İMAL, SATIŞ VE TAMİRCİLİĞİ

meslek guruplarına hitap etmektedir.

Geçmiş DönemBaşkanlarımız
Geçmiş Dönem Başkanlarımız
Bizi FacebooktaTakip Edin
bootstrap slider